Title Image

Web-analytiikka

Verkkosivujen kävijäseuranta

Tarkkaa informaatiota sivuston tapahtumista

Mitä web-analytiikka on?

Verkkosivujen kävijäseuranta

Tietoa kohdeyleisöstä
Mitä kaikkea analyytikalla avulla seurataan?

Analytiikan avulla seurataan muun muassa vierailijoiden ja sivunlatausten määrää, määritetään suosituimmat sivut ja niiden näyttökerrat, sekä selvitetään sivun kävijöiden tuloreitit, toisin sanoen mitä kautta vierailija päätynyt kyseiselle sivustolle (hakukone, suoraan linkeistä yms.).

Web-analyytikan hyödyntäminen

Analyytikalla kerättyä informaatiota hyödynnetään verkkosivujen käytettävyyden ja tuottavuuden kehittämisessä, ja käytetään päätöksenteon tukena. Analytiikan seuraaminen on välttämätöntä sekä hakukoneoptimoinnin, että hakusanamainonnan kannalta.

Kehittyneet seurantasovellukset

Web-analyytikan toteutus

Analytiikkaan käytämme Google Analytics -sovellusta, joka on yksi maailman käytetyimmistä ja kehittyneimmistä seurantasovelluksista. Analytics-tilin pystyy myös linkittämään suoraan Google Ads –hakusanamainontatiliin, jonka avulla informaation kerääminen ja hyödyntäminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Asiakkaalle toimitettavat raportit toteutetaan myös Google Analytics –sovellusta avuksi käyttäen. Sovellus mahdollistaa erittäin selkeän graafisen analyysin esittämisen ja se voidaan toteuttaa räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti.