Title Image

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media kehittyy, ja nykyisin mahdollisia ovat täysin uudenlaiset toimintamallit. Yhä useammat siirtävät sinne markkinointitoimintojaan. Haluatko olla yksi heistä?

Sosiaalisen median vahvuudet

Teemme sosiaalisen median markkinoinnistasi suunnitelmallista ja tavoitteellista. Analysoimme potentiaaliset asiakkaasi, jotta yritykselläsi on hyvät edellytykset laadukkaaseen mainontaan eri somekanavissa.

Kohdennusmahdollisuudet

Mainosten kohdentaminen asiakkaille on tärkeä osa onnistunutta mainoskampanjaa. Kohdennus voidaan suorittaa hyvinkin tarkasti, perustuen joko sijaintiin, kiinnostuksen kohteisiin tai demografisiin tietoihin.

Brändin vahvistaminen

Sosiaalinen media on erinomainen väline brändin tunnettavuuden vahvistamiselle. Asiakas pääsee muokkaamaan yrityksensä esiintuomaa mielikuvaa haluamaansa suuntaan kuva- ja videomateriaalin avulla.

Vakiintuneet seuraajat

Sosiaalinen media on erinomainen väylä syvempien asiakassuhteiden luomiseen. Vakiintuneet seuraajat sitoutuvat julkaisuihisi kerta toisensa jälkeen. Jakamalla asiakaskuntaasi kiinnostavaa ja lisäarvoa tuovaa sisältöä voit vahvistaa brändiä ja sen herättämiä mielikuvia. 

Positiivisten kokemusten myötä keräät tyytyväisiä asiakkaita, jotka levittävät hyviä kokemuksiaan eteenpäin niin somekanavissaan, kuin kahvipöydässäkin. Kaverin eteenpäin antama suositus on aina paras suositus!

Facebook-ratkaisut toiveiden mukaisesti

Toteutamme kokonaisvaltaiset Facebook-ratkaisut asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Facebook-kampanjat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa niin suunnittelun, toteutuksen kuin raportoinninkin osalta. Palveluihimme kuuluvat muun muassa Facebook-sivujen ja kampanjoiden rakentaminen, mainonnan ylläpitäminen ja brändin kehittäminen.

Instagram

Facebookin tavoin myös Instagramin kehittämisessä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat meillä etusijalla. Teemme suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin yhdessä asiakkaan kanssa. Rakennamme kampanjat, ylläpidämme mainontaa ja kehitämme brändiä.

LinkedIn brändin tukena

LinkedInissa vastaamme muun muassa valmiiden julkaisujen sponsoroinnista. LinkedIn tarjoaa asiakkaalle paljon mahdollisuuksia brändin kehittämiseen ja on erinomainen alusta B2B-markkinoinnille tarkkojen kohdistusmahdollisuuksiensa ansiosta.